PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 35 | 02 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka właściwości sorpcyjnych odwodnionej żywności

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
35
Numer
02
Opis fizyczny
s.1-4,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Inżynierii i Maszynoznawstwa Przemysłu Rolno-Spożywczego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - AR, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-11e1c7bf-6d42-4fa5-968c-4718f0ef7f96
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.