PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 23 | 4 |
Tytuł artykułu

Wpływ zastosowania Staphylococcus carnosus ATCC-51365 w procesie peklowania mięsa na wybrane cechy jakości modelowego produktu mięsnego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of Staphylococcus carnosus ATCC-51365 applied to meat curing process on quality features of model meat product
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
4
Opis fizyczny
s.53-65,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Instytut Biotechnologii Przemysłu RolnoSpożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
  • Katedra Technologii Żywności i Higieny Produkcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159 C, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-11a2edfa-0885-4d01-a730-bd25ffd06b91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.