Czasopismo
Tytuł artykułu
Autorzy
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Warianty tytułu
Effect of Staphylococcus carnosus ATCC-51365 applied to meat curing process on quality features of model meat product
Języki publikacji
Abstrakty
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.53-65,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Instytut Biotechnologii Przemysłu RolnoSpożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
- Katedra Technologii Żywności i Higieny Produkcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159 C, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-11a2edfa-0885-4d01-a730-bd25ffd06b91