Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2005
|
14/55
|
3
|
Tytuł artykułu
Tea polyphenols - their antioxidant properties and biological activity - a review
Autorzy
Gramza A.
,
Korczak J.
,
Amarowicz R.
Warianty tytułu
PL
Polifenole herbaty - ich właściwości przeciwutleniające i aktywność biologiczna - artykuł przeglądowy
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
3
Opis fizyczny
p.219-235,fig.,ref.
Twórcy
autor
Gramza A.
Department of Food Technology and Nutrition, The Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31 60-624 Poznan, Poland
autor
Korczak J.
autor
Amarowicz R.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1153bacb-b6db-4d35-a480-fb94e0044cc6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.