PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 13 | 4 |
Tytuł artykułu

Przydatność kulinarna i technologiczna mięsa tuczników trójrasowych (landrace x yorkshire) x duroc i (landrace x yorkshire) x hampshire

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Culinary and technological suitability of pork obtained from three-way cross fatteners (Landrace x Yorkshire) x Duroc and (Landrace x Yorkshire) x Hampshire
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
13
Numer
4
Opis fizyczny
s.55-63,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Hodowli Trzody Chlewnej i Oceny Mięsa, Wydział Przyrodniczy, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
  • Zakład Hodowli Trzody Chlewnej i Oceny Mięsa, Wydział Przyrodniczy, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
  • Zakład Dietetyki i Oceny Żywności, Wydział Przyrodniczy, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
  • Zakład Dietetyki i Oceny Żywności, Wydział Przyrodniczy, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
  • Zakład Hodowli Trzody Chlewnej i Oceny Mięsa, Wydział Przyrodniczy, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
  • Zakład Hodowli Trzody Chlewnej i Oceny Mięsa, Wydział Przyrodniczy, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-111c9f29-65fe-4d73-816a-0d22ac2aabff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.