PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 23 | 4 |
Tytuł artykułu

Rola dystrofiny w kształtowaniu jakości mięsa post mortem

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Role of dystrophin in shaping quality of post mortem meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
4
Opis fizyczny
s.5-14,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Anatomii Zwierząt, Instytut Nauk Weterynaryjnych, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-111a1fd5-8bdd-4466-a0c8-462d70cd26b0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.