PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 45 | 3 |
Tytuł artykułu

Parametry technologii wytwarzania i przechowywania zup a ich jakość i wartość odżywcza

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.5-9,tab.,wykr.,biliogr.
Twórcy
  • Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa
  • Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-10f2bfbb-ee34-44d3-b55d-4a51d4b94c89
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.