PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 28 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ niektórych czynników analitycznych na wyniki równoczesnego oznaczania ołowiu, cynku, miedzi i kadmu metodą absorpcyjnej spektrofotometrii atomowej w wybranych produktach spożywczych Cz. I. Charakterystyka metody

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of certain analysis factors on the results of simultaneous determination of lead, zinc, copper and cadmium by the method of atomic absorption spectrophotometry in selected food products Part I. Characteristics of the method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
28
Numer
3
Opis fizyczny
s.275-280,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-10d707f2-ab0f-4ed7-a1f2-dae05c0bc8ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.