Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Pasze Przemysłowe
2018
|
27
|
2
|
Tytuł artykułu
Badania biegłości w analityce dioksyn i PCB w paszach i materiałach paszowych
Autorzy
Pajurek M.
,
Mikołajczyk S.
,
Pietron W.
,
Maszewski S.
,
Warenik-Bany M.
,
Piskorska-Pliszczynska J.
Warianty tytułu
EN
Proficiency tests in dioxins and PCBs analysis in feeds materials
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pasze
materialy paszowe
zanieczyszczenia
dioksyny
polichlorowane bifenyle
analiza laboratoryjna
badania bieglosci
Wydawca
-
Czasopismo
Pasze Przemysłowe
Rocznik
2018
Tom
27
Numer
2
Opis fizyczny
s.79, rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pajurek M.
Zakład Radiobiologii Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
Mikołajczyk S.
Zakład Radiobiologii Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
Pietron W.
Zakład Radiobiologii, Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
Maszewski S.
Zakład Radiobiologii, Panstwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
Warenik-Bany M.
Zakład Radiobiologii, Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
Piskorska-Pliszczynska J.
Zakład Radiobiologii, Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-10c3160a-4936-44ec-b69a-750a146b8040
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.