Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2024
Tom
74
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
High-fiber extruded purple sweet potato (Ipomoea batatas) and kidney bean (Phaseolus vulgaris) extends the feeling of fullness
(
Palupi E.
,
Nurdin N. M.
,
Mufida G.
,
Valentine F. N.
,
Pangestika R.
,
Rimbawan R.
,
Sulaeman A.
,
Briawan D.
,
Filiantty F.
)
artykuł:
Effect of infrared drying on the drying kinetics and the quality of mango (Mangifera indica) powder
(
Nguyen P. B. D.
,
Nguyen T. V. L.
,
Nguyen T. T. D.
)
artykuł:
Variation in the lipid profile of pacific oyster (Crassostrea gigas) cultured in Khanh Hoa coast, vietnam, based on location and harvest period
(
Nguyen M. V.
,
Kakooza D.
,
Tran A. P.
,
Tran V. T. T.
)
artykuł:
Effects of freeze-thaw cycles on the flavor of Nanguo pear
(
Bai G.
,
Wang Y.
,
Zheng J.
,
Zhang X.
,
Zhuang Z.
,
Zhu D.
,
Cao X.
)
artykuł:
Recovery of proteins from sweet potato cell liquid by acidification via inoculation-enhanced fermentation and determination of functional properties of protein products
(
Li Q.
,
Liu L.
,
Han Y.
,
Zhao X.
,
Yao M.
,
Ma J.
,
Han M.
,
Zhang J.
)
artykuł:
Effects of stewing modes on physicochemical quality and formation of flavour compounds of Chinese Dagu chicken soup
(
Guan H.
,
Xu X.
,
Feng C.
,
Tian Y.
,
Liu D.
,
Diao X.
)
artykuł:
Current perspective about the effect of a ketogenic diet on oxidative stress – a review
(
Drabinska N.
)
artykuł:
Antioxidant, anti-tyrosinase, and wound-healing capacitiesof soy protein hydrolysates obtained by hydrolysis with papaya and cantaloupe juices showing proteolytic activity
(
Nguyen T. P.
,
Le Q. T.
,
Tran M. L. T.
,
Ta K. N.
,
Nguyen K. T.
)
artykuł:
Curcumin prevents free fatty acid-induced lipid accumulation via targeting the miR-22-3p/CRLS1 pathway in HepG2 cells
(
Mei Y.
,
Sun X.
,
Huang S. Y.
,
Wu X.
,
Ho K. T.
,
Lu L.
,
Chen C.
,
Li J.
,
Liu J.
,
Li G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.