PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 15 | 4 |
Tytuł artykułu

Amino acids content and basic chemical composition of roe deer (Capreolus capreolus L.) meat

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
15
Numer
4
Opis fizyczny
p.645-649,ref.
Twórcy
  • Department of Small Ruminant Biology and Environmental Biochemistry, University of Technology and Life Sciences, Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Small Ruminant Biology and Environmental Biochemistry, University of Technology and Life Sciences, Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz, Poland
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1090e240-d549-4b9d-9137-28d4a73a27f1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.