PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 427 |

Tytuł artykułu

Heterocykliczne aminy aromatyczne powstające podczas wysokotemperaturowej obróbki kulinarnej mięsa wołowego oraz ich przemiany w trakcie trawienia in vitro

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Heterocyclic aromatic amines formed during high-temperature cooking process of beef and their transformation during in vitro digestion

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

427

Opis fizyczny

s.1-138,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-108a9d25-4191-42e8-a943-587861f7b7c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.