PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1985 | 39 | 5 |
Tytuł artykułu

Możliwość wykorzystanie niektórych potraw kuchni asyryjskiej w polskim jadłospisie

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
39
Numer
5
Opis fizyczny
s.43-46,tab.
Twórcy
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Instytut Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Instytut Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1036cf12-cbad-44d4-a4ac-29273b9dc1fe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.