[2] BUJAK S., BARYŁKO-PIKIELNA N., GOŁĘBIOWSKI Т., LEWICKI P. P.: Stan i perspektywy rozwoju nauki, technologii i chemii żywności do 2000 roku. Raport KTChZ PAN. Warszawa 1984, maszynopis.
[3] BUTRUM R., SINGER D.: Using the Factored Food Vocabulary in Nutrient Data Bases. VIIth World Congress Food Sci. & Technol. Singapore 1987.
[4] DOBRZYCKI J. H., ŁOŚ-KUCZERA M.: Food Composition Tables and Food Composition Analysis in East Europe. World Review of Nutrition, w druku.
[5] ECKERMANN R.: Physical Properties of Foods (Jowitt R. et al eds), Elsevier Applied Sci., London 1983, s. 355—379.
[6] FEINBERG M., IRELAND-RIPERT J., FAVIER J. С.: Validated databanks on food composition: Concept for modelling information. World Review of Nutrition, w druku.
[10] LEWICKI P. P.: Materiały niepublikowane. Warszawa 4.08.1983 r.
[11] LEWICKI P. P.: Postępy w inżynierii żywności. Materiały Szkoły Letniej, Olsztyn 09.8—12.1986, s. 5—18.
[12] OKOS M. R.: Physical Properties of Foods-2 (Jowitt R. et al eds.), Elsevier Applied Sci., London 1987, s. 497—501.
[13] Praca zbiorowa: Informacja naukowa z elementami naukoznawstwa. Materiały szkoleniowe CINTE nr 65. Warszawa 1989.
[14] Praca zbiorowa: Przegląd wybranych zautomatyzowanych systemów informacyjnych w Polsce. Materiały szkoleniowe CINTE nr 64, Warszawa 1988.
[15] SCOTT A.C.: PPDS: The UK Physical Properties Data Service for the Chemical and Process Industries. W: Physical Properties of Foods-2 (Jowitt R. et al eds.) Elsevier Applied Sci., London 1987, s. 503—521.
[16] SZE M.: Food Technol. 1980, 34, 6, 64—70.
[17] WEST С. E. (ed): Eurofoods: Towards Compatibility of Nutrient Data Banks in Europe. Ann. Nutr. Metab. 1985, 29 (Suppl. 1, 1—72).
[18] WEST С. E. ed.: Inventory of European Food Composition Tables and Nutrient Databases Systems. Eurofoods, Wageningen 1989.