PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 37 | 10 |
Tytuł artykułu

SoMYB18, a sugarcane MYB transcription factor improves salt and dehydration tolerance in tobacco

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
37
Numer
10
Opis fizyczny
Article: 217 [12 p.], fig.,ref.
Twórcy
  • Molecular Biology and Genetic Engineering Division, Vasantdada Sugar Institute, Manjari (Bk), Tal. Haveli, Pune, 412307, Maharashtra, India
  • Department of Biotechnology, Shivaji University, Kolhapur, 416004, Maharashtra, India
autor
  • Molecular Biology and Genetic Engineering Division, Vasantdada Sugar Institute, Manjari (Bk), Tal. Haveli, Pune, 412307, Maharashtra, India
  • Department of Biotechnology, Shivaji University, Kolhapur, 416004, Maharashtra, India
  • Division of Crop Improvement, ICAR-Central Potato Research Institute, Shimla, 177 001, Himachal Pradesh, India
  • Molecular Biology and Genetic Engineering Division, Vasantdada Sugar Institute, Manjari (Bk), Tal. Haveli, Pune, 412307, Maharashtra, India
autor
  • Molecular Biology and Genetic Engineering Division, Vasantdada Sugar Institute, Manjari (Bk), Tal. Haveli, Pune, 412307, Maharashtra, India
autor
  • Molecular Biology and Genetic Engineering Division, Vasantdada Sugar Institute, Manjari (Bk), Tal. Haveli, Pune, 412307, Maharashtra, India
autor
  • Molecular Biology and Genetic Engineering Division, Vasantdada Sugar Institute, Manjari (Bk), Tal. Haveli, Pune, 412307, Maharashtra, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1001caaa-f3d3-41a7-b4dc-3090b189c3f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.