PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 45/2 |
Tytuł artykułu

Cooperation with a university as a component of innovation in the dairy industry. Norwegian experiences

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Współpraca z uniwersytetem jako komponent innowacji w przemyśle mleczarskim na podstawie doświadczeń norweskich
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Twórcy
  • Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, 1432 As, Norway
  • TINE BA, P.O.Box 25, N-0051 Oslo, Norway
  • TINE BA, P.O.Box 25, N-0051 Oslo, Norway
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0fe732b2-e5f0-4d54-a792-ad15a29dc0d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.