PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 19 |
Tytuł artykułu

Comparison and selection of methods for the gelling properties of hydrocolloids assessment

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Porównanie oraz wybór metod oceny właściwości żelujących hydrokoloidów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
19
Opis fizyczny
p.71-76,ref.
Twórcy
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0fd813a8-4fb0-4ce4-8bd2-1342e3664452
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.