Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2020
|
20
|
4
|
Tytuł artykułu
Camelina sativa oil and Camelina cake as sources of polyunsaturated fatty acids in the diets of laying hens: effect on hen performance, fatty acid profile of yolk lipids, and egg sensory quality
Autorzy
Orczewska-Dudek S.
,
Pietras M.
,
Puchala M.
,
Nowak J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2020
Tom
20
Numer
4
Opis fizyczny
p.1365-1377,ref.
Twórcy
autor
Orczewska-Dudek S.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
autor
Pietras M.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
autor
Puchala M.
Department of Sheep and Goat Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
autor
Nowak J.
Department of Poultry Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n.Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/aoas-2020-0047
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0fbddd7b-21c9-4035-987b-57e82ae6fd3f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.