Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1988
Tom
42
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Ziemniak jako surowiec dla przemysłu i konsumpcji
(
Horubala A.
)
artykuł:
Niektóre czynniki kształtujące jakość przetworów zbożowych
(
Fornal L.
)
artykuł:
Polichlorowane dwubenzofurany jako zanieczyszczenia żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Falandysz J.
)
artykuł:
Stan i kierunki rozwoju produkcji ziemniaków w Polsce
artykuł:
Bakterie Salmonella w drobiu - jedynym ze źródeł zatruć pokarmowych
(
Cakala A.
)
artykuł:
Wpływ wybranych konserwantów chemicznych na antybiotyczną aktywność czosnku i chrzanu
(
Grzybowski R.
,
Siuchninska U.
,
Trojanowska-Bielak H.
)
artykuł:
Oszczędności energetyczne w procesie ekstrakcji i destylacji miscelli w zakładach im. 15 grudnia w Warszawie
(
Jablecki G.
)
artykuł:
Rozwój przemysłu spożywczego w województwie krośnieńskim
(
Compala M.
)
artykuł:
Zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz izomerów trans w margarynach krajowych
(
Barylko-Piekielna N.
,
Osucha A.
)
artykuł:
Badanie składu chemicznego niepożądanych osadów powstających w procesie produkcji napoju gazowanego "Mirinda"
(
Maslowska J.
,
Szmich J.
)
artykuł:
Osiąganie celów społeczno-gospodarczych rolnictwa w warunkach II etapu reformy gospodarczej
(
Zegar J. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.