PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 1 |

Tytuł artykułu

Selected attributes of Gouda cheeses quality

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Wybrane cechy jakościowe serów gouda

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

p.81-93,fig.,ref.

Twórcy

  • Chair of Dairy Science and Quality Management, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, 7 Oczapowskiego Street, 10-719 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0f84e3ba-fc5d-46a6-8498-7676c4a57286
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.