PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 44 | 11 |
Tytuł artykułu

Zmienność przechowalnicza mikroflory, pH i cech sensorycznych salcesonu włoskiego

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Changes in the microflora content, pH and sensory features during Italian headcheese storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
44
Numer
11
Opis fizyczny
s.662-665,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul. Akademicka 12, 20-033 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0f7ed74e-1f49-4fee-9ad8-9b96f135929e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.