PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 23 | 2 |
Tytuł artykułu

The effect of bale density and addition of formic acid on the in situ dry matter and crude protein degradation of lucerne, red clover and red fescue silages

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
2
Opis fizyczny
p.177-184,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10 -718 Olsztyn, Poland
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10 -718 Olsztyn, Poland
autor
  • The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Sciences, 05-110 Jablonna, Poland
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10 -718 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Cattle Breeding and Milk Quality Evaluation, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10 -718 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0f5f1753-4ef8-4fd9-b6fd-424812a6cb94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.