Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
2016
|
84
|
2
|
Tytuł artykułu
Mleko i mięso zwierząt przeżuwających jako źródło substancji biologicznie czynnych. Część I. Mleko
Autorzy
Barlowska J.
,
Florek M.
,
Litwinczuk Z.
Warianty tytułu
EN
Milk and meat of ruminants as a source of biologically active substances. Part I. Milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przezuwacze
produkty zwierzece
mleko
mleko krowie
przetwory mleczne
substancje biologicznie czynne
bialka mleka
bialka serwatkowe
sprzezony kwas linolowy
kwasy tluszczowe wielonienasycone
witaminy
karotenoidy
skladniki mineralne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
2016
Tom
84
Numer
2
Opis fizyczny
s.1-4,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Barlowska J.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Florek M.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Litwinczuk Z.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0f02b084-6913-4c9c-93e3-d0564b9849ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.