PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 68 | 11 |
Tytuł artykułu

Evolution of biogenic amine content during ripening time in two types of dry sausages: can grain matrix play a role?

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
68
Numer
11
Opis fizyczny
p.672-675,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Pathology, Prophylaxis and Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine University of Pisa, Viale delle Piagge 2, 56124 Pisa, Italy
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0eb08f37-d253-4ce1-a3b7-a9e56a6d90c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.