PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 60 | 07 |

Tytuł artykułu

Podział i charakterystyka substancji intensywnie słodzących stosowanych w żywności (cz.II)

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

60

Numer

07

Opis fizyczny

s.54-55

Twórcy

  • Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Politechnika Łódzka, Łódź
  • Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0e6992c4-5332-43ce-a4c6-25b761a40319
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.