PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 60 | 07 |
Tytuł artykułu

Podział i charakterystyka substancji intensywnie słodzących stosowanych w żywności (cz.II)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
60
Numer
07
Opis fizyczny
s.54-55
Twórcy
  • Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Politechnika Łódzka, Łódź
  • Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0e6992c4-5332-43ce-a4c6-25b761a40319
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.