PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 19 | 2 |
Tytuł artykułu

Związki fenolowe rzepaku jako czynniki zabezpieczające lipidy przed przemianami hydrolitycznymi i oksydacyjnymi

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Phenolic compounds of rapeseed as factors protecting lipids against hydrolytic and oxidative changes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
19
Numer
2
Opis fizyczny
s.563-572,rys.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Produktów Roślinnych, Wydział Technologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Technologii Produktów Roślinnych, Wydział Technologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Oddział Nauki o Żywności, Instytut Rozrodu Zwierząt i Technologii Żywności, Polska Akademia Nauk w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0df1aac9-d99c-43a5-a154-258369e4fb06
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.