PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 570 |
Tytuł artykułu

Porównanie jakości technologicznej mięsa wieprzowego zaklasyfikowanego do różnych grup jakości

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Comparison of the technological quality properties of pork classified into different quality groups
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
570
Opis fizyczny
s.19-29,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0de743b9-47c9-4383-92e4-909d3c7c0da0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.