Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2012
|
66
|
04
|
Tytuł artykułu
Czas na wędzonki. Dobry sposób na utrwalanie żywności
Autorzy
Kubiak M. S.
,
Borowy T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso
mieso ryb
wedzenie
utrwalanie zywnosci
historia
procesy technologiczne
peklowanie
peklowanie na mokro
peklowanie na sucho
peklowanie nastrzykowe
peklowanie zalewowe
solanki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
04
Opis fizyczny
s.8-9,rys.
Twórcy
autor
Kubiak M. S.
autor
Borowy T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0d146142-b407-4f4f-b8c5-c7482fdeb294
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.