Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2013
|
65
|
06
|
Tytuł artykułu
Wędzenie produktów mięsnych
Autorzy
Michalski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
przetwory miesne
wedzenie
procesy technologiczne
metody fizykochemiczne
konserwowanie zywnosci
dym wedzarniczy
dym wedzarniczy cieply
dym wedzarniczy zimny
dym wedzarniczy goracy
wedzenie otwarte
wedzenie zamkniete
wedzenie polotwarte
dym wedzarniczy w plynie
komory wedzarnicze
higiena pomieszczen
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2013
Tom
65
Numer
06
Opis fizyczny
s.12,14-16
Twórcy
autor
Michalski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0d0b2ff0-0bca-4abf-911f-41e393d5ce93
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.