PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 45 | 03 |
Tytuł artykułu

Nowe metody barwy lecytyny rzepakowej

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
45
Numer
03
Opis fizyczny
s.73-76,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - AR, Warszawa
autor
  • Katedra Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - AR, Warszawa
autor
  • Katedra Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - AR, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0cda494d-256b-48cc-acc0-1e5c737a1033
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.