PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2004 | 6 |

Tytuł artykułu

Czynniki wpływające na zmianę barwy wołowego mięsa mielonego

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

6

Opis fizyczny

s.40,42,44

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW w Warszawie, Warszawa

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0c189cee-ab81-4ad1-a6fb-622c91399b5e