PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 55 | 04 |
Tytuł artykułu

Wykorzystanie komosy ryżowej w przemyśle spożywczym

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Chemical composition and nutrition value of quinoa
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
55
Numer
04
Opis fizyczny
s.10-11,rys.,tab.
Twórcy
  • Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0c080fcf-6e29-4f2e-b16e-4bf0a304165b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.