Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Marketing i Rynek
2017
|
24
|
11
|
Tytuł artykułu
Społeczna odpowiedzialność branży gastronomicznej wobec konsumentów - wybrane aspekty
Autorzy
Mazur-Wierzbicka E.
,
Kunasz M.
Warianty tytułu
EN
Corporate Social Responsibility of the catering industry toward customers - selected aspects
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Marketing i Rynek
Rocznik
2017
Tom
24
Numer
11
Opis fizyczny
s.356-370,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mazur-Wierzbicka E.
Katedra Zarządzania Kapitałem Ludzkim, Instytut Zarządzania i Marketingu, Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Uniwersytet Szczeciński, Szczecin
autor
Kunasz M.
Katedra Zarządzania Kapitałem Ludzkim, Instytut Zarządzania i Marketingu, Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Uniwersytet Szczeciński, Szczecin
Bibliografia
Uwagi
PL
Artykuł na płycie CD
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0bdaf391-b7f7-4e4e-98cb-cb9c63b653aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.