PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 18 | 2 |
Tytuł artykułu

Wpływ sieciowania na wybrane właściwości skrobi z nasion grochu (Pisum sativum)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of cross-linking on selected properties of pea (Pisum sativum) starch
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
18
Numer
2
Opis fizyczny
s.53-66,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Jakości Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
autor
  • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Jakości Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0bc6515e-6f24-4a0e-aebd-560660d21e59
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.