Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1964
|
10
|
Tytuł artykułu
Badania nad właściwościami fizyko-chemicznymi skrobi ziemniaczanej. IV Wysycanie wapniem kwasu fosforowego w skrobi ziemniaczanej
Autorzy
Palaszynski M.
,
Bussek J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Issledovanija fiziko-khimicheskikh sbojstv kartofel`nykh krakhmalov. IV Nasyshhenie izvest`ju fosfornoj kisloty v kartofel`nom krokhmale
EN
Studies on the physico-chemical charakteristics of potato strach. IV the saturation with calcium of phosphoric acid in potato starch
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
DE
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1964
Tom
10
Opis fizyczny
s.47-57,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Palaszynski M.
Katedra Technologii Rolnej Wyższej Szkoły Rolniczej w Krakowie, Kraków
autor
Bussek J.
Katedra Technologii Rolnej Wyższej Szkoły Rolniczej w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b94c2a8-e4b0-4018-8f66-185d3001cfca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.