PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 21 | 1 |
Tytuł artykułu

The influence of porcine blood by-products on laying hen performance, egg quality, and yolk mineral content

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
21
Numer
1
Opis fizyczny
p107-121,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Quality, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Chelmonskiego 38C, 51-630 Wroclaw, Poland
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b9117d1-2c8b-420d-8584-8f921aed9a6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.