Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2014
Tom
47
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zawartość anionów nieorganicznych w wodzie pitnej ujęć indywidualnych z terenu podkarpacia
(
Bilek M.
,
Lachowicz S.
,
Kaniuczak J.
)
artykuł:
Zawartość składników mineralnych w czekoladach mlecznych
(
Pokorska-Niewiada K.
,
Watrak S.
,
Protasowicki M.
)
artykuł:
Wpływ produktów przemiału orzeszków gryki dodawanych do diet zbilansowanych na absorpcje pozorne wapnia i fosforu u szczurów Wistar
(
Orzel D.
,
Zmijewski M.
,
Bronkowska M.
,
Styczynska M.
)
artykuł:
Interakcje z lekami - istotnym wskazaniem suplementacji diety witaminą B12
(
Biernat J.
,
Bronkowska M.
)
artykuł:
Wybrane składniki odżywcze grzybów dziko rosnących uszaka bzowego (Hirneola auricula judae), boczniaka ostrygowatego (Pleurotus ostreatus) i zimówki aksamitnotrzonowej (Flammulina velutipes)
(
Florczak J.
,
Chudy J.
,
Barasinska M.
,
Karwowski B.
)
artykuł:
Wykorzystanie kultur starterowych i inuliny do otrzymywania zakwasowego pieczywa pszennego o cechach funkcjonalnych i obniżonej wartości energetycznej
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Rozmierska J.
,
Kotyrba D.
)
artykuł:
Zmiany jakości napoju grejpfrutowego w czasie przechowywania
(
Jaworska G.
,
Gwozdz E.
,
Pogon K.
,
Klimek M.
)
artykuł:
Porównanie czystości mikrobiologicznej czyszczonych i nieczyszczonych owoców z wybranych punktów handlowych na terenie Krakowa
(
Lenart-Boron A.
,
Pawlowska A.
)
artykuł:
Ocena modyfikowalnych czynników ryzyka rozwoju zwyrodnienia plamki żółtej w badanej grupie kobiet po 45-tym roku życia
(
Sadowska J.
,
Kujawa A.
)
artykuł:
Właściwości fizykochemiczne i profil teksturometryczny jogurtów wzbogaconych cytrynianem wapnia
(
Szajnar K.
,
Znamirowska A.
,
Pawlos M.
,
Kalicka D.
)
artykuł:
Jakość sensoryczna kapusty pekińskiej w zależności od warunków przechowywania
(
Wrzodak A.
,
Grzegorzewska M.
)
artykuł:
Stopień realizacji zapotrzebowania organizmu na wybrane składniki mineralne i witaminy w dietach redukcyjnych opublikowanych w czasopismach dla kobiet
(
Bator E.
,
Bienkiewicz M.
,
Chlebowska J.
,
Bronkowska M.
)
artykuł:
Kwasy tłuszczowe i izomery trans w pieczywie
(
Paszczyk B.
,
Polak-Sliwinska M.
,
Tonska E.
)
artykuł:
Wpływ preparatu skrobi opornej RS4 dodawanego do diet o zróżnicowanej zawartości białka i żelaza na zawartość składników mineralnych w kościach i sierści szczurów
(
Figurska-Ciura D.
,
Gruszka A.
,
Orzel D.
,
Styczynska M.
,
Lozna K.
,
Gryszkin A.
,
Biernat J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.