PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 07 |
Tytuł artykułu

Lotne komponenty smakowo-zapachowe w serach dojrzewających - ocena metodą GC z wykorzystaniem technik analizy fazy nadpowierzchniowej

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Volatile flavour compounds in ripened cheese - static headspace gas chromatography
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
07
Opis fizyczny
s.14-20,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurki w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b4a70c5-1ce6-414c-9842-e1294b3e20bf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.