PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 09 | 4 |
Tytuł artykułu

Improving pork quality through genetics and nutrition

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Doskonalenie jakości mięsa wieprzowego na drodze genetycznej i żywieniowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
09
Numer
4
Opis fizyczny
p.327-338,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Genetics and Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32 - 083 Balice n. Krakow, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32- 083 Balice n. Krakow, Poland
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b3ce98b-971d-43a8-bc4c-917f25711764
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.