Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1987
|
41
|
4
|
Tytuł artykułu
Ołów i kadm w surowcach warzywnych w przemysłowej produkcji kapuśniaku
Autorzy
Markiewicz K.
,
Smoczynski S.
,
Amarowicz R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1987
Tom
41
Numer
4
Opis fizyczny
s.6-8,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Markiewicz K.
Zakład Analizy i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Smoczynski S.
Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Amarowicz R.
Zakład Hihgieny Żywności i Żywienia, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b301022-112a-41c8-86d1-a36f4b7f6fb6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.