Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Mobile App in management of the gluten-free diet
(
Grabowicz A.
,
Czaja-Bulsa G.
)
artykuł:
IX program ramowy Unii Europejskiej "Horyzont Europa"
(
Chylek E. K.
,
Baginska-Chylek D.
,
Break A.
)
artykuł:
Dieta DASH - najlepsza dieta w nadciśnieniu
(
Cichocka A.
)
artykuł:
Jak zwiększyć zastosowanie beta-glukanu w przemyśle spożywczym?
(
Kurek M.
,
Moczkowska M.
,
Karp S.
)
artykuł:
Samowystarczalność żywnościowa Polski na tle Unii Europejskiej
(
Kwasek M.
)
artykuł:
Znakowanie opakowań naturalnych
(
Puzalov V.
)
artykuł:
CROSS czyli sposób na konsumencką nudę
(
Swircz J.
)
artykuł:
Polagra Tech 2018: wspólnie odkrywamy trendy technologiczne na rynku spożywczym
(
M.M.
)
artykuł:
Rynek ryb i owoców morza w UE - przyszłość
(
Bykowski P. J.
)
artykuł:
Innowacje w sektorze rolno-spożywczym - NCBR oraz KOWR podpisały umowę na dofinansowanie projektu Platformy Żywnościowej
artykuł:
Adaptacja wymagań standardu BRC w zakładzie produkującym karmę dla zwierząt
(
Michalska K.
,
Kowalska J.
)
artykuł:
Uniwersalny komunikator Field Xpert SMT70
artykuł:
Złoty Medal - Wybór Konsumentów Polagra Tech 2018
(
M.M.
)
artykuł:
Efektywność energetyczna w przemyśle spożywczym - innowacje (kogeneracja - media energetyczne- finansowanie)
(
Marjanowska M.
)
artykuł:
HMO oligosacharydy mleka ludzkiego
(
Ziarno M.
,
Zareba D.
)
artykuł:
Gluten na zdrowie
artykuł:
Uroczysty koncert ku czci Marszałka Józefa Piłsudskiego i Jego żołnierzy
(
Kowalski J. M.
)
artykuł:
Produkty mleczne - najczęściej występujące zagrożenia mikrobiologiczne
(
Mackiw E.
,
Kowalska J.
,
Kucharek K.
,
Stasiak M.
,
Postupolski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.