Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2020
|
600
|
Tytuł artykułu
Study of the properties of vegan ice cream based on almond drink
Autorzy
Kot A.
,
Kaminska-Dworznicka A.
,
Baranska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Badanie właściwości lodów wegańskich na bazie napoju migdałowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
ice cream
vegan ice cream
almond drink
physical property
organoleptic characteristics
crystal structure
cream structure
stabilizer
locust bean gum
xanthan gum
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2020
Tom
600
Opis fizyczny
p.21-30,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kot A.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Kaminska-Dworznicka A.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Baranska A.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2020.600.3
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b1dd219-a5a5-4945-9dcf-85c67976f2eb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.