PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 29 | 1 |

Tytuł artykułu

Effects of the pre-cooking process using acetic acid and citric acid on lead concentration in rice

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

1

Opis fizyczny

p.545-551,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Science and Research Branch, Departmentof Veterinary Medicine, Islamic Azad University, Tehran, Iran
  • Kazerun Branch, Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, Islamic Azad University, Kazerun, Iran
autor
  • Science and Research Branch, Departmentof Veterinary Medicine, Islamic Azad University, Tehran, Iran
autor
  • Food and Drug Control Laboratory Reference Center, Food and Drug Organization, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran
  • Food and Drug Laboratory Research Center, Food and Drug Organization, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran
autor
  • Food and Drug Control Laboratory Reference Center, Food and Drug Organization, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran
  • Food and Drug Laboratory Research Center, Food and Drug Organization, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0b16f3ec-b0f1-4fd4-89b2-6ab1cfb5779c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.