PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 3(22) |
Tytuł artykułu

Top and bottom fermentation beer brewed with commercial buckwheat malt

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Piwo górnej i dolnej fermentacji warzone z wykorzystaniem komercyjnego słodu gryczanego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
p.90-100,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Wroclaw University of Economics, Wroclaw, Poland
autor
  • Wroclaw University of Economics, Wroclaw, Poland
  • University of Valladolid, C/Plaza de Santa Cruz, 8, 47002 Valladolid, Spain
  • Wroclaw University of Economics, Wroclaw, Poland
autor
  • Wroclaw University of Economics, Wroclaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b0fb9ce-71e7-4f7b-855c-a5f260030250
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.