PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 14 | 4 |
Tytuł artykułu

Application of acid whey and set milk to marinate beef with reference to quality parameters and product safety

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Zastosowanie serwatki kwasowej i mle ka zsiadłego do marynowania wołowiny w odniesieniu do jakości i bezpieczeństwa produktu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
4
Opis fizyczny
p.293-302,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8 Street, 20-704 Lublin, Poland
autor
  • “JK” Sp. z o.o. Meat Manufactur “Jasiolka”, Dukla, Poland
autor
  • Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8 Street, 20-704 Lublin, Poland
  • Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8 Street, 20-704 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0aa9ec5f-762a-486e-a04c-a0121eca1756
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.