Warianty tytułu
Zastosowanie serwatki kwasowej i mle ka zsiadłego do marynowania wołowiny w odniesieniu do jakości i bezpieczeństwa produktu
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
p.293-302,fig.,ref.
Twórcy
autor
- Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8 Street, 20-704 Lublin, Poland
autor
- “JK” Sp. z o.o. Meat Manufactur “Jasiolka”, Dukla, Poland
autor
- Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8 Street, 20-704 Lublin, Poland
autor
- Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8 Street, 20-704 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0aa9ec5f-762a-486e-a04c-a0121eca1756