Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Obchody uroczystej gali AgroLigi 2014
artykuł:
Alergeny a problem zanieczyszczeń krzyżowych
(
Palka R.
)
artykuł:
Mycie komorowe stosowane w zakładach przetwórstwa mięsa
(
Piepiorka-Stepuk J.
,
Wlazlo M.
)
artykuł:
Produkcja mięsa w Unii Europejskiej w 2014 roku
(
Judzinska A.
)
artykuł:
Jubileusz 25-lecia istnienia firmy Weindich
artykuł:
Kolory firmowe - kiedy CMYK, a kiedy RGB
(
Matuszewska M.
)
artykuł:
Program ochrony budynków zakładu mięsnego przed szkodnikami
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Relacja z "Akademii PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności"
artykuł:
O konferencji SRW RP i SGJ słów kilka
artykuł:
Prozdrowotne właściwości mięsa i jego przetworów
(
Grabowska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.