Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
04
|
Tytuł artykułu
Możliwość wykorzystania metody desing thinking w kreowaniu marek produktów mleczarskich
Autorzy
Staniewska K.
,
Baranowska M.
Warianty tytułu
EN
The possibility of applying design thinking method in creating brands of dairy products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rynek mleczarski
przetwory mleczne
marki handlowe
kreowanie marki
percepcja marki
swiadomosc marki
budowa marki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
04
Opis fizyczny
s,3-8,fot.
Twórcy
autor
Staniewska K.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Baranowska M.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0a6eeccc-f566-4a68-bac9-498ea661fb6b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.