Czasopismo
Tytuł artykułu
Autorzy
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Warianty tytułu
Soderzhanie askorbinovojj i degidroaskorbinovojj kisloty v svezhikh protjortykh jablokakh i sokakh nekotorykh sortov jablok
Ascorbic and dehydroascorbic acid contents in fresh strained pulps and juices from some varieties of apples
Języki publikacji
Abstrakty
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.161-164,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
- Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0a6ce641-7ffc-4ef9-8711-e6a39c0bc226