PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1962 | 13 | 2 |
Tytuł artykułu

Zawartość kwasu askorbinowego i dehydroaskorbinowego w świeżych przecierach i sokach z niektórych odmian jabłek

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Soderzhanie askorbinovojj i degidroaskorbinovojj kisloty v svezhikh protjortykh jablokakh i sokakh nekotorykh sortov jablok
EN
Ascorbic and dehydroascorbic acid contents in fresh strained pulps and juices from some varieties of apples
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
13
Numer
2
Opis fizyczny
s.161-164,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0a6ce641-7ffc-4ef9-8711-e6a39c0bc226
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.