PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 75 | 05 |

Tytuł artykułu

Współczesne rozwiązania i trendy w pakowaniu mięsa i przetworów mięsnych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Contemporary solutions and trends in meat packaging and meat products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

75

Numer

05

Opis fizyczny

s.34-40,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0a2d42a4-bd2e-4479-9d61-0658bb145a94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.