Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2011
|
55
|
05
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe w wyrobach winiarskich i napojach spirytusowych – przewidywane zmiany w ustawodawstwie
Autorzy
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
,
Kuzma K.
Warianty tytułu
EN
Additives used in wine and spirit beverages – anticipated changes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
05
Opis fizyczny
s.14-15,fot.
Twórcy
autor
Gajda-Wyrebek J.
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny
autor
Jarecka J.
autor
Kuzma K.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0a010471-e0d4-4638-8a21-182c134ae1f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.