Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1990
|
3
|
Tytuł artykułu
Technologiczne uwarunkowania zawartości azotanów i azotynów w proszku mlecznym
Autorzy
Przybylowski P.
,
Pachucki J.
,
Jamiolowski A.
Warianty tytułu
EN
Technological conditions of nitrates and nitrites content in milk powder
RU
Tekhnologicheskie obuslovlenija soderzhanija nitratov v sukhom moloke
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
uwarunkowania technologiczne
zawartosc azotanow
zawartosc azotynow
proszek mleczny
doswiadczenia
wyniki badan
zmiany ilosciowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1990
Numer
3
Opis fizyczny
s.9-11,tab.,bibliogr
Twórcy
autor
Przybylowski P.
Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Pachucki J.
Instytut Mleczarstwa, Oddział w Olsztynie, Olsztyn
autor
Jamiolowski A.
Ośrodek Badań i Kontroli Środowiska w Olsztynie, Zakład Żywienia i Żywności na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-09eaece0-eb97-46ec-9bac-f9dfb28154d2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.