PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 3 |

Tytuł artykułu

Technologiczne uwarunkowania zawartości azotanów i azotynów w proszku mlecznym

Warianty tytułu

EN
Technological conditions of nitrates and nitrites content in milk powder
RU
Tekhnologicheskie obuslovlenija soderzhanija nitratov v sukhom moloke

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.9-11,tab.,bibliogr

Twórcy

  • Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Mleczarstwa, Oddział w Olsztynie, Olsztyn
  • Ośrodek Badań i Kontroli Środowiska w Olsztynie, Zakład Żywienia i Żywności na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-09eaece0-eb97-46ec-9bac-f9dfb28154d2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.